2024. OKTÓBER 01.

KREA és a Szentendrei Skanzen együttműködése

Másodéves KREA hallghatók jártak a Szentendrei Skanzenben

ENTERIŐR szakos hallgatóink - Enteriőr Designer – Belsőépítész, Enteriőr & Event Stylist, Lakberendező - évről évre izgalmas tervezési projekteken dolgoznak. A Szentendrei Skanzen épület- és helyszínbejárást biztosított diákjaink számára. Az életszerű és gyakorlati megközelítésen alapuló féléves tervezési feladat keretében egy modern, kortárs vidéki életteret terveznek. A téma által betekintést nyernek a kulturális antropológiába, a belsőépítészeti és építészeti hagyományokba, valamint a vidéki autentikus tárgykultúrába.

Hallgatóink minden félévben aktuális és nem utolsó sorban trendmutató belsőépítészeti témákat dolgoznak fel tanáraikkal. Ennek és az életszerű projekteknek, a belsőépítészeti dokumentáció feldolgozásának, előremutató stíluskoncepcióiknak köszönhetően a piacra lépéskor biztos szakmai tudással rendelkeznek.

Konzulens tanárok: Simon Edit enteriőrstylist, Kovacsics Miklós belsőépítész, Kővári-Piros Panna enteriőrstylist, Bihary Sarolta DLA építész, Leichtman Erna kulturális antropológus.

További információk
szakunkról

icon jobbrafel nyíl