2024. SZEPTEMBER 12.

2024 UI/UX Designer képzésünk diplomatémái

User Interface és User Experience szemléletek és kutatások a diplomamunkákban

A KREA Design Iskola diplomamunkái idén különösen izgalmas és hasznos applikációkat eredményeztek, melyek a felhasználói élményre helyezik a hangsúlyt. A hallgatók mélyreható kutatásokat végeztek, és jól átgondolt prototípusokat alkottak. A tanári csapat, különösen a konzulens tanár, Sztvorecz Milán KREA szakvezető, rengeteg szakmai tudást és tapasztalatot adott át, hogy a diákok sikeres projekteket hozzanak létre.

Izgalmas és aktuális UI/UX témák

A hallgatók olyan innovatív, felhasználóközpontú alkalmazásokon dolgoztak, mint olvasóklubok közösségi platformja, véradókat támogató app, és társasházi közösségi felület. Minden projekt mögött alapos kutatás és gondosan kidolgozott prototípus áll. A tanárok tapasztalatának és támogatásának köszönhetően a diákok sikeres diplomamunkákat készítettek. Gratulálnak a hallgatóknak, és sok sikert kívánnak nekik a webes szakmában.

A diákok a diploma megszerzése mellett komoly szakmai tudásra tettek szert, amely segíti őket a webes és UI/UX design világában való elhelyezkedésben. A KREA Design Iskola büszke hallgatóira és tanáraira, akik elkötelezetten támogatták a fiatal tehetségeket a fejlődés útján.

A KREA Design Iskola végzős hallgatói a UI/UX Designer szak területén kiemelkedő diplomamunkákat és témafeldolgozásokat készítettek, amelyek komplex megoldásokkal és innovatív, aktuális felhasználói élményekkel foglalkoznak. A diplomamunkák témái különböző aktuális kihívásokat dolgoznak fel.

Ezek a munkák nemcsak a technikai tudást, hanem a hallgatók kreativitását is bizonyítják. Gratulálunk a hallgatóknak, és sok sikert kívánunk nekik a szakmai életben!

Ízelítő a témákból, hallgatóink diplomamunkáiból:

Hallgató: Árvai Izabella, UI/UX Designer szak
Diplomamunka témája: MOTS – Közösségi platform olvasóklubok számára. Ez az alkalmazás célja, hogy az olvasni szeretők könnyedén találjanak közösségeket és megbeszélhessék kedvenc könyveiket.
Konzulens: Sztvorecz Milán UI/UX designer

Hallgató: Benedek Barbara, UI/UX Designer szak
Diplomamunka témája: Asha – Mobilalkalmazás véradóknak. Ez a projekt segít a véradóknak, hogy nyomon követhessék a véradásaikat, és értesítést kapjanak a véradás időpontjáról, helyszínéről, valamint a sürgős véradási felhívásokról.
Konzulens: Sztvorecz Milán UI/UX designer

Hallgató: Bolyaová Chiara,UI/UX Designer szak
Diplomamunka témája: Fora – Társasházi közösségi platform. Chiara alkalmazása egy közösségi felületet kínál, amely összekapcsolja a társasház lakóit, hogy könnyebben kezeljék a közös ügyeket és megoldásokat találjanak közös problémáikra.
Konzulens: Sztvorecz Milán UI/UX designer

Hallgató: Gyömbér Emese,UI/UX Designer szak
Diplomamunka témája: Sync – Egy kommunikációs platform, amely a hatékony munkavégzést segíti elő.
Konzulens: Pop András, digital product designer

Hallgató: Valaczka Lóránt,UI/UX Designer szak
Diplomamunka témája: Less – Környezetterhelést mérő rendszer és mobilalkalmazás.
Konzulens: Pop András, digital product designer

További információk
szakunkról

icon jobbrafel nyíl