KREA » Hírek

Hírek


 
Szeretnél többet tudni SMINK ÉS MASZK képzésünkről? Látogass el szeptember 9-én 17 órára Nemes Mária igazgatónő, és Petrilla Orsolya smink- és maszkmester tájékoztatójára és ismerkedj meg a szak tematikájával. Tovább »
 
A pótfelvételi időszakában van még lehetőségetek személyesen érdeklődni a Krea képzéseiről. A szakfelelősökkel szerdai napokon találkozhattok, előzetes bejelentkezést és regisztrációt követően 14:00-tól. Tájékoztató napok: 2015. szeptember 2. (szerda), 9. (szerda) A regisztráció a titkarsag@kreaiskola.hu e-mail címen történik, Bálint Ferenc titkárságvezetőnél.Tovább »
 
PÓTJELENTKEZÉS! Várunk a 2015/2016-os képzési évre - augusztus 24-től szeptember 14-ig, hétfőtől - péntekig 10:00-18:00 óráig. PÓTFELVÉTELI vizsgák várható időpontjai: 2015. szeptember 15-től 17-ig Tovább »
 
Az In Motion – KREA Divatbemutató 2015 eseményen a diplomázó divattervezők vizsgamunkái mellett a harmadéves hallgatók „Connection” nevű közös kollekcióját is megtekinthetik a látogatók.Tovább »
 
Diploma 2015 kiállítás keretében megismerhetitek a KREA Kortárs Művészeti Iskola végzős Divattervező, Tervezőgrafika, Webdesign és újmédia, Enteriőrtervező, Enteriőrstylist és Fotográfia szakos hallgatóinak diplomamunkáit.Tovább »

Hallgatói munkák