KREA » Hírek

Hírek


 
Az aktuális képzési és felvételi információkkal hamarosan jelentkezünk megújult honlapunkon.Tovább »
 
A KREA hat alkalmas szabadegyetemi programja a kortárs építészet és design legaktuálisabb kérdéseit és jelenségeit hivatott feltérképezni. Szeretettel várunk minden kedves érdeklődőt első nyílt óránkra, Molnár Szilvia, az Octogon Architecture & Design Magazin szerkesztőjének előadására, 2015. november 16-án hétfőn, 19 órára.Tovább »
 
A pótfelvételi időszakában van még lehetőségetek személyesen érdeklődni a Krea képzéseiről. A szakfelelősökkel szerdai napokon találkozhattok, előzetes bejelentkezést és regisztrációt követően 14:00-tól. Tájékoztató napok: 2015. szeptember 2. (szerda), 9. (szerda) A regisztráció a titkarsag@kreaiskola.hu e-mail címen történik, Bálint Ferenc titkárságvezetőnél.Tovább »
 
PÓTJELENTKEZÉS! Várunk a 2015/2016-os képzési évre - augusztus 24-től szeptember 14-ig, hétfőtől - péntekig 10:00-18:00 óráig. PÓTFELVÉTELI vizsgák várható időpontjai: 2015. szeptember 15-től 17-ig Tovább »
 
Az In Motion – KREA Divatbemutató 2015 eseményen a diplomázó divattervezők vizsgamunkái mellett a harmadéves hallgatók „Connection” nevű közös kollekcióját is megtekinthetik a látogatók.Tovább »
 
Diploma 2015 kiállítás keretében megismerhetitek a KREA Kortárs Művészeti Iskola végzős Divattervező, Tervezőgrafika, Webdesign és újmédia, Enteriőrtervező, Enteriőrstylist és Fotográfia szakos hallgatóinak diplomamunkáit.Tovább »

Hallgatói munkák